Tips

De BloeiendeKas ligt in de Noordpolder van Delfgauw tussen de Noordeindseweg in Delfgauw en de Rijskade in Pijnacker. Het Virulypad vormt de scheiding tussen de beide polders. De Vrederustlaan loopt parallel aan het Virulypad. In de winter kun van dit fietspad onze kwekerij zien liggen. Aan de andere kant van het Virulypad ligt de Bieslandse Polder. Beide polders maken onderdeel uit van recreatie-en natuurgebied Buytenhout.

In deze polders is het prachtig om te wandelen of te fietsen. De Bloeiende Kas ligt aan de rand van het zogenaamde Krekengebied waar zowel in de zomer als in de winter veel water-  en rietvogels zijn te vinden. Een aanrader om eens een wandeling in te maken.

Uitrusten in onze kwekerij, Café du Midi of Bieslandse Hoeve

De omgeving nodigt uit om te wandelen of te fietsen. Je kunt bij ons even uitrusten als je wilt. Een kop koffie of thee of zelfs een heerlijke lunch vind je bij café du Midi in de buurt en vlees- en zuivelproducten zijn te koop bij de biologische boerderij Biesland Hoeve. Ook leuk!

Beleving voor jong en oud

Wij zijn zelf buitenmensen en willen iedereen graag laten genieten van de natuur en recreatiemogelijkheden in onze buurt. Neem natuurlijk wel De Bloeiende Kas op in je route als korte pauze of gewoon om even te genieten van onze plantjes. Iedereen is welkom en ook kinderen vinden het altijd erg leuk bij ons vanwege de ooievaarsnest voor onze kwekerij en het speeltoestel.

Vanuit Pijnacker, Delft, Den Haag of Nootdorp kun je prima met de fiets in dit gebied genieten vanbuiten zijn en de natuur.